(1 mnenje stranke)

Amazin’ 2022

AKCIJA NA ZADNJE KOSE!

44,00 z DDV

Amazin’ 2022 je INTERAKTIVNI rokovnik, ki te bo navdušil s svojo Amazin’ vsebino! Povsem spontano je nastal na pobudo naše Špele Grošelj, ki si je v prvi vrsti zaželela pregleden in uporaben rokovnik. Takšen, ki bo namesto odvečnih listov papirja in nerodno velike spirale, vseboval uporabno vsebino! Ta se bo nahajala na posameznih QR-kodah in prispevala rokovniku numerološko dodano vrednost. Špela se namreč zadnje leto in pol za vse večje projekte odloča s pomočjo njene numerologinje Lili Sorum, zato ne preseneča, da je Amazin’ 2022 NUMEROLOŠKO PODPRT. Lili te bo s priloženo QR-kodo sproti nagovorila ter opozorila na pomembne in močne datume tistega meseca! In, ker je Špela goreča zagovornica slogana, da smo skupaj močnejši in boljši, je k nastanku Amazin’ 2022 povabila še izjemne posameznike s svojimi podjetji, v katera verjame in jim zaupa.

NOTRANJOST ROKOVNIKA Amazin’ 2022

Letni, mesečni in tedenski koledar + dodane polovične strani za še večjo preglednost tedenskega koledarja.

12 mesečnih QR kod, ki te bodo vodile do Amazin' video vsebine Špeline numerologinje Lili Sorum.

12 mesečnih "SKENIRAJ in ZADENI" QR kod, ki te bodo vsak mesec peljale do nagradne igre v kateri boste sodelovali zgolj lastniki Amazin' 2022.

Stran z označenimi DELA PROSTIMI DNEVI.

Špelino presenečenje na eni izmed QR kod.

h

VSAK mesec se začne s 1. v mesecu, kar pomeni, da se datumi NE podvajajo, tebi pa ostane več prostora za Amazin' zapiske. (36 strani za zapiske)

PODROBNOSTI

12 mesečni rokovnik. (januar 2022 – december 2022)
Velikost: A5 (148 x 210 mm)
Ležeč format.
Vsebina je v slovenskem jeziku.
Trde platnice, odporne proti praskam.
Plastificirani mesečni predelniki z jezički označenimi s posameznimi meseci.
Elastika, ki bo preprečila odpiranje rokovnika, ko ga ne boste uporabljali.
Špirala.
Žepek na hrbtni strani platnice.
Priročna in praktična notranjost.
Debelejši listi v notranjosti (100 g/m),

Mnenja uprabnikov

  1. Mojca

    Vrhunska ideja z dodano vrednostjo v duhu “skupaj smo močnejši” (numerologinja Lili in nagradna žrebanja ter vključenost drugih podjetij), način izvedbe s QR kodami, zelo ličen dizajn (in &out), top izbira za ležeči format, spirala in elastika sta itak obvezna 😉, pa da notranjost ostaja simple (KISS pravilo)… Bravo Špela! 👏 Naj dobro služi vsem uporabnikom in se odlično prodaja!🤞

Oddaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja